Klik hier voor de online versie
 

Mistige ochtenden, volop kastanjes, eikels en paddenstoelen. De prachtige kleuren van de herfst zijn allang weer zichtbaar. Een goede gelegenheid voor een wandeling of fietstocht in onze prachtige omgeving.

In deze nieuwsbrief aandacht voor het interieur van de vakantiewoningen, werkzaamheden van de VVE, onze ‘open’ zondagen en diverse uitjes voor een dagje weg.


 Onderhoud perfect geregeld via VVE

 

Voor het collectieve onderhoud van het park en het buitenschilderwerk van uw woning betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Dit wordt geregeld via de VVE (Vereniging van Eigenaren). Een hele zorg minder, zodat u heerlijk van de woning kunt genieten zonder om te hoeven kijken naar het onderhoud van ‘uw tuin’.

Lees meer…

 

Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

 

 

 Indeling van uw vakantiewoning

 

Alleen de buitenwanden van de woning zijn een vast gegeven, de rest van de woning kunt u geheel naar eigen idee en inzicht inrichten. De woning heeft standaard een woonkamer met openslaande deuren naar het ruime terras, een open keuken met o.a. gaskookplaat en koelkast, 1 ruime en 1 kleinere slaapkamer en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Iedere woning heeft zijn eigen CV-ketel, en is voorzien van gas, water, elektra, kabel-TV, internet en telefoon.

 

Omdat de woning in úw opdracht wordt gebouwd, zijn diverse opties mogelijk, waar onder een extra berging, 2 ruime slaapkamers, een fraaie overkapping of zelfs een houtkachel. Lees het verhaal van een eigenaar

 

Of dat nu gaat om één of twee slaapkamers, of de plek van de slaap- en badkamer omwisselen, het kiezen van de juiste stand van de woning voor wat betreft de avondzon, een extra terras…. het kan allemaal! Lees meer…

 

Uw woning verhuren

U kunt de woning natuurlijk zelf bewonen, maar er zijn ook diverse

verhuurmogelijkheden, waarover wij u graag nader informeren. 

 

 Eigenaren voelen zich meer dan thuis..

 

De eigenaren van onze vakantiewoningen voelen zich thuis in Wichmond. Genieten van de omgeving en ook van de rust en ruimte..

 

Lees het verhaal van een bewoner

 

 

 Alles tot in de puntjes geregeld

 

De aankoop van de woning met alles wat daarbij komt kijken is tot in de puntjes geregeld door de Familie Krijt. De persoonlijke aanpak van Martine en Reind wordt als zeer prettig ervaren. Lees meer..

 

 Wandelen, fietsen, mountainbiken...

 

U loopt direct vanaf het bungalowpark de bossen in. Binnen enkele minuten bent u bij het gelijknamige Achterhoekse kasteel Hackfort. De mogelijkheden voor een uitstapje zijn legio.

 

Op natuurmonumenten vindt u prachtige wandelroutes met een lengte van 4 km tot ongeveer 17 km. De schilders van de Haagse school wisten ons landschap treffend vast te leggen. Laat u net als hen inspireren door het schilderachtige Achterhoeks coulisselandschap van landgoed Hackfort.

 
 OERRR ontdek het leven van de uil

 

Lees meer over het leven van uilen en maak aansluitend een avondwandeling met de boswachter over landgoed Hackfort. Dit is nog mogelijk op 18 en 25 november as. Schrijf u snel in want vol=vol

 

Kijk op de site van natuurmonumenten

 Er even tussenuit in de herfst

 

Geniet van de rijke historie van de vele steden en dorpjes die in de Achterhoek te vinden zijn. Musea, kastelen, molens of andere prachtige locaties als wijngaarden openen hun deuren.

 

Op achterhoekagenda vindt u veel geschikte uitjes. 

 Elke zondag open huis

 

We zijn vrijwel elke zondag van 13 tot 16 uur geopend. De koffie staat klaar en we verzorgen graag een vrijblijvende rondleiding. Wilt u weten welke kavels er nog te koop zijn? 

 

Bekijk deze plattegrond met kavelnummers.

 

Bent u op zondag verhinderd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak op een ander moment of kijk even op onze website.

 Tot slot

 

Aan ’t Hackfort is nog steeds volop in beweging. Het park is populair, we mogen steeds meer nieuwe bewoners begroeten. Onze modelwoning is inmiddels verkocht. Wij heten de nieuwe bewoners van harte welkom.

 

Op dit moment is er nog ruimte voor negen nieuwe vakantiewoningen. Onze bewoners genieten van de prachtige natuur en de rust in deze omgeving. Fiets of wandel eens langs, u bent van harte welkom!

 

Graag tot ziens!

 

Hartelijke groeten,

Martine en Reind

 

 

 


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen stuur dan een email naar informatie@aanthackfort.nl