Klik hier voor de online versie
 

Modelwoning is verkocht!

Onze model(vakantie)woning is verkocht! Wij heten de nieuwe bewoners van harte welkom op ons prachtige park. Natuurlijk betekent dit een kleine aanpassing voor de bezoekers die een modelwoning willen bekijken.

Onze open zondagen zien er voor de toekomst iets anders uit. Enkele bewoners zijn bereid om hun woning op een bepaalde zondag open te stellen. Dit betekent dat u bijna iedere zondag één woning kunt bezichtigen. Wij zijn trots dat wij deze unieke kans kunnen bieden om u een idee te geven hoe de inrichting bij de verschillende bewoners is gerealiseerd.


 Onderhoud perfect geregeld via VVE

 

Mocht een eigen vakantiewoning op Aan ’t Hackfort kopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het park en het buitenschilderwerk van uw woning. Voor het collectieve onderhoud van het park en uw woning betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Dit wordt geregeld via de VVE (Vereniging van Eigenaren). Een hele zorg minder, zodat u heerlijk van de woning kunt genieten zonder de stress van, om maar eens iets te noemen, het maaien van het gras.

 

Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

 

 

 Indeling van uw vakantiewoning

 

Alleen de buitenwanden van de woning zijn een vast gegeven, de rest van de woning kunt u geheel naar eigen idee en inzicht inrichten. Omdat de woning in úw opdracht wordt gebouwd, zijn diverse opties mogelijk. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

 Uniek interieur voor elke woning

 

Meubelmakerij De Bovenste Plank in Vorden realiseerde, voor de laatste acht vakantiewoningen op Aan ’t Hackfort, op maat gemaakte keukens, kasten, badkamermeubels, bedden en meer... André Garritsen, eigenaar, is een vakman pur sang met oog voor detail. De Bovenste Plank adviseert de nieuwe eigenaren over het meubilair van hun toekomstige vakantiewoning.

 

Lees hier het hele verhaal.

 

 Nog zeven...

 

Momenteel zijn er nog zeven kavels beschikbaar om op uw eigen kavel een vakantiewoning in ons park te realiseren. Benieuwd welke dit zijn? Neem dan contact met ons op.

 Bijna elke zondag open huis

 

Vanaf zondag 26 november zijn wij vrijwel elke zondag van 13 tot 16 uur geopend! De koffie staat klaar en we verzorgen graag een vrijblijvende rondleiding. 

 

Door de verkoop van de modelwoning en de realisatie van de bezichtigingen bij bewoners is er op zondag 19 november geen open huis. 

 

Bent u op zondag verhinderd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak op een ander moment of kijk even op onze website.

 Tot slot

 

Aan ’t Hackfort is nog steeds volop in beweging. Het park is populair, we mogen steeds meer nieuwe bewoners begroeten. Onze bewoners genieten van de prachtige natuur en de rust in deze omgeving. Fiets of wandel eens langs, u bent van harte welkom!

Graag tot ziens!

 

Hartelijke groeten,

Martine en Reind

 

 

 


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen stuur dan een email naar informatie@aanthackfort.nl